Het aanbod van Studio Feniks

Ontdek het aanbod van Studio Feniks in Wilsele.

Personal Training, Small Group Training, Gezondheidscoaching en meer dat Studio Feniks in Wilsele te bieden heeft. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod.

Personal Training

Laat je motiveren, inspireren en behaal je doelen samen met een Personal Trainer. Bij jou thuis of in de studio. Behaal meer resultaat dankzij persoonlijk maatwerk.

Small Group Training

Verbeter je conditie, word fitter en voel je energieker dankzij plezierige trainingen in een klein gezelschap.

Gezondheidscoach

Start met health coaching met 1-op-1 coaching of  Small Group Trainingen. Persoonlijke coaching die jou helpt je levensstijl te verbeteren en je gewoontes te veranderen.

Wat onze leden zeggen

Anne Claes

“Jarenlang kampte ik met rugpijn en ook mijn nek wilde niet mee. Ik voelde dat er
dringend iets moest gebeuren. De personal training van Trui werkt! Ik ben supertevreden over het resultaat. Mijn chronische pijn is veel minder. Mijn nek en rug vormen geen rem meer voor mijn leven.”

 

Olivier

“Met een fulltime job, drie kinderen en veel sociale contacten kwam ik niet
meer aan bewegen toe. Ik was mijn motivatie om te sporten kwijt. Ondanks mijn drukke leven slaag ik er opnieuw in om te kunnen bewegen. Mis je de motivatie om te sporten? Klop dan
zeker aan bij Studio Feniks.”

 

 

Isabelle

“Ik was absoluut geen sportief type. Maar toen ik door een ingreep heel veel spieren
verloren had, zat er niets anders op. Bij de start van mijn personal training scoorde ik op het vlak van fitheid niet meteen hoog, maar dankzij Trui sta ik nu veel verder dan ik ooit had durven dromen.”

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek.

Maak kennis met Studio Feniks

Van groepslessen tot Personal Training: bij Studio Feniks kan het allemaal. Weet je nog niet zeker wat bij je past? Maak nu gratis kennis met Studio Feniks met een Gratis Proefweek. Laat hieronder je gegevens achter en vraag vrijblijvend jouw Proefweek aan!

Alles van Personal Training tot Gezondheidscoach bij Studio Feniks

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 10 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Wilsele. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, Small Group Training, Gezondheidscoaching en meer! Ons ervaren team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.