Tarieven van Studio Feniks

Start vandaag nog met Personal Training bij Studio Feniks in Wilsele. Lid worden is heel eenvoudig: vul je contactgegevens in, kies het programma dat het beste bij jou past en je kunt gelijk beginnen.

Passend programma

Bij Studio Feniks krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van €35,- voor groepslessen tot €375,- per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op ‘Volgende stap’.

Jouw voordelen bij Studio Feniks in Wilsele

Persoonlijke begeleiding

Jouw persoonlijke trainings doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Studio Feniks omvat: Personal Training, Small Group Training en Gezondsheidcoaching.

Vertrouwde omgeving

Bij Studio Feniks in Wilsele train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 10 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Wat onze leden zeggen

Anne Claes

“Jarenlang kampte ik met rugpijn en ook mijn nek wilde niet mee. Ik voelde dat er
dringend iets moest gebeuren. De personal training van Trui werkt! Ik ben supertevreden over het resultaat. Mijn chronische pijn is veel minder. Mijn nek en rug vormen geen rem meer voor mijn leven.”

Olivier

“Met een fulltime job, drie kinderen en veel sociale contacten kwam ik niet
meer aan bewegen toe. Ik was mijn motivatie om te sporten kwijt. Ondanks mijn drukke leven slaag ik er opnieuw in om te kunnen bewegen. Mis je de motivatie om te sporten? Klop dan
zeker aan bij Studio Feniks.”

Isabelle

“Ik was absoluut geen sportief type. Maar toen ik door een ingreep heel veel spieren
verloren had, zat er niets anders op. Bij de start van mijn personal training scoorde ik op het vlak van fitheid niet meteen hoog, maar dankzij Trui sta ik nu veel verder dan ik ooit had durven dromen.”

In 3 eenvoudige stappen naar een lidmaatschap

Selecteer het programma dat het beste bij jou past, klik op de knop onder de aanbieding, vul het formulier in en klik vervolgens op “Verzenden”.

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuisvoelt bij Studio Feniks.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

Maak kennis met Studio Feniks en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Studio Feniks lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?

 Het aanbod van Studio Feniks omvat alles van Personal Training tot Gezondheidscoach

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Studio Feniks! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 10 jaar dé specialist voor Personal Training, Small Group Training en Gezondheidscoach in Wilsele. Het omvat de volgende diensten: 1 op 1 training, duo training, sextet training, small group training en meer. Met de Gratis Proefweek kan je nu kennis maken met sporten bij Studio Feniks. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.