Over Studio Feniks in Wilsele

Studio Feniks helpt leden sinds 2014 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Studio Feniks in Wilsele is jouw persoonlijke coach.

 

Waarom Studio Feniks?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Studio Feniks altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Resultaatgerichte aanpak

Met onze trainingsprogramma’s gericht op afvallen lukt het jou je doelstellingen te behalen. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Voor iedereen

Bij Studio Feniks stap je een club binnen waar iedereen – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, tot topsporter – welkom is.

Deskundige ervaring

Onze trainers/coaches zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring weten ze jou maximaal te motiveren en behalen we uitstekende resultaten.

Maak kennis met het Studio Feniks Team

Jan

Personal Trainer

Trui

Personal Trainer

Meer weten over Studio Feniks? Kom langs!

Wil je afvallen, fitter en/of sterker worden? Vraag hieronder een Gratis Proefweek aan en leer Studio Feniks vrijblijvend kennen.

Wat onze leden zeggen

Anne Claes

“Jarenlang kampte ik met rugpijn en ook mijn nek wilde niet mee. Ik voelde dat er
dringend iets moest gebeuren. De personal training van Trui werkt! Ik ben supertevreden over het resultaat. Mijn chronische pijn is veel minder. Mijn nek en rug vormen geen rem meer voor mijn leven.”

Olivier

“Met een fulltime job, drie kinderen en veel sociale contacten kwam ik niet
meer aan bewegen toe. Ik was mijn motivatie om te sporten kwijt. Ondanks mijn drukke leven slaag ik er opnieuw in om te kunnen bewegen. Mis je de motivatie om te sporten? Klop dan
zeker aan bij Studio Feniks.”

Isabelle

“Ik was absoluut geen sportief type. Maar toen ik door een ingreep heel veel spieren
verloren had, zat er niets anders op. Bij de start van mijn personal training scoorde ik op het vlak van fitheid niet meteen hoog, maar dankzij Trui sta ik nu veel verder dan ik ooit had durven dromen.”

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

De Studio Feniks in Wilsele: Jouw partner voor Personal Training, Small Training Groups en Gezondheidscoach

Het is al meer dan 10 jaar bekend dat Studio Feniks mensen uit Wilsele helpt op het gebied van Personal Training, Small Group Training en Gezondheidscoach. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!